Melitta Cafina XT8

 Request for quote
0.00

Info of bestellen via contactpagina.

GROOTS GENIETEN!

Omschrijving:

WELKOM IN DE COMFORTZONE!

Maak het uzelf gemakkelijk, hier ontbreekt het aan niets. Koffie naar smaak, vers gemalen en kopje voor kopje in de beste kwaliteit bereid. Lekkere melkschuimvarianten: koud, warm of heet, vloeibaar, mousse-achtig of stevig.Twee soorten melk, twee soorten cacao en tegelijkertijd tot wel 40 liter heet water per uur voor theeliefhebbers. De Melitta® Cafina® XT8 laat niets te wensen over.

EEN MOMENT OM VAN TE GENIETEN!

De Melitta® Cafina® XT8 is de snelste in zijn familie. Grote maalschijven en de compacte roestvrijstalen zetgroep verkorten het maal- en zetproces.Veredelde aluminium kast (geanodiseerd en gekogelstraald), ergonomisch gekanteld bedieningspaneel, 10,4“ touchscreen met robuust glazen paneel (3 mm), smalle lichtstrips op de in de hoogte verstelbare uitloop van spuitgietzink. Het is bijna jammer dat het moment niet langer duurt...

HIGHTECH VOOR WAAR GENOT!

De roestvrijstalen zetgroep van de Melitta® Cafina® XT8 is compact en versnelt het zetproces dankzij korte afstanden. Voor een zeer intense espressosmaak kan de aanpersdruk van de zuiger naar maar liefst 1.500 Newton worden verhoogd (Variable Pressure System,VPS®). Het unieke regelsysteem Automatic Coffeequality System (ACS®) controleert de belangrijkste parameters bij de bereiding en stelt deze indien nodig automatische opnieuw af om de gewenste topkwaliteit in het kopje ook zonder de inzet van een technicus langdurig constant te houden.