Melitta Cafina XT7

Productcode: XT7
 Request for quote
0.00

Info of bestellen via contactpagina.

MEER DAN ZWART OF WIT!

Omschrijving:

MEER DAN ZWART OF WIT!

Met zijn vele soorten melkschuim en Melitta®TopFoam aan boord laat de koffievolautomaat Melitta® Cafina® XT7 niets te wensen over. Het automatische Melitta® Steam Control Plus maakt perfect los opschuimen mogelijk, terwijl de espresso al gezet wordt: twee verwarmingscircuits en 400V spanning versnellen dit proces.

U kent prima uw weg in de vele verschillende koffiespecialiteiten met melk, maar u wilt meer: de Melitta® Cafina® XT7 biedt de opties en de geavanceerde techniek van de Melitta® Cafina® XT6 en verlegt de standaard met de melkschuimkwaliteit Melitta® TopFoam. Bespeel het grote toetsenbord. Combineer zwart en wit met nieuwe tussenvormen en programmeer naar eigen smaak.

Melitta® Cafina® XT7 in een Oogopslag!

Voor een zeer intense espressosmaak kan de aanpersdruk van de zuiger in de roestvrijstalen zetgroep naar maar liefst 1.000 Newton worden verhoogd (Variable Pressure System, VPS®). Het unieke Automatic Coffeequality System (ACS®) controleert de belangrijkste parameters bij de bereiding en stelt deze indien nodig automatisch opnieuw af om de gewenste topkwaliteit in het kopje ook zonder de inzet van een technicus langdurig constant te houden.