Melitta Cafina XT5

Productcode: XT5
 Request for quote
0.00

Info of bestellen via contactpagina.

ALLEEN AANRAKEN, NIET DRUKKEN!

Omschrijving:

ALLEEN AANRAKEN, NIET DRUKKEN!

Bent u op zoek naar een professionele koffiemachine voor kleine en middelgrote hoeveelheden koffie en wilt u het comfort van een touchscreen niet missen? Dan maakt u met de Melitta® Cafina® XT5 de juiste keuze.

SLANKE VERLEIDER!

De Melitta® Cafina® XT5 past in de designlijn van onze nieuwe generatie volautomaten.Veredelde aluminium kast (geanodiseerd en gezandstraald) met extreem slanke afmetingen (30 cm breedte, 71 cm hoogte, 58 cm diepte). Strakke vormen, zilvertinten, zwarte en witte contrasten.Twee smalle lichtstrips aan de in de hoogte verstelbare uitloop van spuitgietzink brengen naar wens kleur in het spel. Daglicht-leds in het uitloopgedeelte accentueren de bereide koffiespecialiteiten. Een echte blikvanger, die ook in een kleine ruimte tot genieten verleidt.

MEER KRACHT VOOR ESPRESSO'S!

Binnenin is de Melitta® Cafina® XT5 uitgerust volgens de beproefde hoge kwaliteitsnormen van Melitta Professional. De roestvrijstalen zetgroep zorgt voor een slijtagevrije werking, een verhoogde aanpersdruk voor espresso's, variabele zet- tijden en een maximumgewicht van 20 gram voor smaakvolle grotere hoeveelheden (dubbele bereidingen). De bijzonder kracht- ige pompmotor garandeert een stabiele waterdruk, gelijkmatige extractie en constante koffiekwaliteit gedurende het gehele zet- proces. De molen met 75 mm maalschijven van duurzaam gereedschapsstaal maalt bijzonder mild en gelijkmatig. Dankzij de fijne microzeef kan de XT5 extreem fijn malen om ook uit een geringe hoeveelheid koffiebonen / gemalen koffie extra veel aroma te halen.