Melitta Cafina XT4

Productcode: XT4
 Request for quote
0.00

Info of bestellen via contactpagina.

WELKOM IN DE PROFESSIONELE KLASSE!

Omschrijving:

WELKOM IN DE PROFESSIONELE KLASSE!

Startend of ervaren bedrijf. Horeca-exploitant of bakker. Cateraar, shophouder, bedrijfsrestaurant of office manager. Fullservice, quickservice of zelfbediening. Coffee-to-go of coffee-to-stay. Overal waar een professionele koffiebereiding op eenvoudige en betrouwbare wijze voor barista-kwaliteit in het kopje, het glas of de beker moet zorgen, is ons instapmodel de eerste keuze: de koffievolautomaat Melitta® Cafina® XT4.

SLANKE VERLEIDER

De Melitta® Cafina® XT4 heeft zijn plaats in de designlijn van onze nieuwe generatie volautomaten.Veredelde aluminium kast (geanodiseerd en gekogelstraald) met extreem slanke afmetingen (30 cm breedte, 71 cm hoogte, 58 cm diepte). Strakke vormen, zilvertinten, zwarte en witte contrasten.Twee smalle lichtstrips aan de hoogteverstelbare uitloop van spuitgietzink brengen naar wens kleur in het spel. Daglicht-leds onder de uitloop accentueren de bereide koffiespecialiteiten. Een echte blikvanger, die ook in een kleine ruimte tot genieten verleidt.

MEER KRACHT VOOR ESPRESSO’S

Binnenin is de Melitta® Cafina® XT4 uitgerust volgens de beproefde hoge kwaliteitsnormen van Melitta Professional. De roestvrijstalen zetgroep zorgt voor een slijtagevrije werking, een verhoogde aanpersdruk voor espresso’s, variabele zettijden en een maximumgewicht van 20 gram voor smaakvolle grotere hoeveelheden (dubbele bereidingen). De bijzonder krachtige pompmotor garandeert een stabiele waterdruk, gelijkmatige extractie en constante koffiekwaliteit gedurende het gehele zetproces. De molen met 75mm-maalschijven van duurzaam gereedschapsstaal maalt bijzonder mild en gelijkmatig. Dankzij de fijne microzeef kan de XT4 extreem fijn malen, om ook uit een geringe hoeveelheid koffiepoeder extra veel aroma te halen.