Om heerlijke koffie te bereiden zijn er heel veel mogelijkheden om dit te volbrengen. Ieder heeft zo zijn eigen voorkeur om de koffie van zijn/haar smaak te bereiden. Om u steeds tot dienst te zijn en er voor te zorgen dat u steeds uw favoriete koffie kunt bereiden werken wij samen met het kwaliteitsvolle merk "Melitta". 

Melitta: Het geheim van goede koffieen biedt lekkere koffie in de beste Melitta® kwaliteit en veelzijdige apparaten voor de  bereiding - van handfilters tot volautomatische kofffiemachines.

 

 

Bij Melitta kunnen we de Koffie-toestellen onderverdelen in 4 verschillende types, namelijk:

  • De "Filter" koffieapparaten voor met gemalen koffie een heerlijke tas koffie te maken.

  • De volautomaten enkel "Puur Koffie" toestellen zonder melkschuim-funtie. Hier kan men dus enkel pure koffie-varianten aanmaken. (espresso, koffie, lungo)

  • De volautomaten "Manuele melkschuim-systeem" toestellen, waar een manuele actie met de cappuccinatore dient gedaan te worden om warme melk of melkschuim aan te maken. Hierdoor kan men verschilllende koffierecepten zowel “met” als “zonder” warme melk en/of melkschuim aanmaken. (espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato,...)

  • De volautomaten "Automatisch melkschuim-systeem" toestellen, waar enkel één druk op de knop volstaat om warme melk of melkschuim aan te maken. In dit type toestel zitten dan ook meerdere koffierecepten van zowel ”met” als “zonder” melkbereidingen geprogrammeerd.  Deze verschillende koffierecepten kunnen ook volledig naar uw wens ingesteld worden. (espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato,...)

FILTER-KOFFIE

 

PUUR KOFFIE

 

MANUEEL MELKSCHUIMSYSTEEM

AUTOMATISCH MELKSCHUIMSYSTEEM