Melitta Cafina XT6

Productcode: XT6
 Request for quote
0.00

Info of bestellen via contactpagina.

NU KOMT VERSCHEIDENHEID IN HET KOPJE.

Omschrijving:

NU KOMT VERSCHEIDENHEID IN HET KOPJE.

Espresso, espresso macchiato, latte, cappuccino, thee of cacao drankjes – met de Cafina® XT6 bereidt u de meest uiteenlopende specialiteiten, en altijd in een excellente kwaliteit. Het zal enkele bezoeken duren, voor uw gasten alles geprobeerd hebben. Fantastisch toch, wanneer ze altijd weer enthousiast zijn.

U KUNT ALLEEN PREMIUM KWALITEIT ERUIT HALEN ALS ER PREMIUM KWALITEIT WORDT GEBRUIKT!

De ontwikkeling van de Cafina® XT6 was zonder de talrijke Melitta-klanten ondenkbaar. Hun wensen en suggesties werden meegenomen en waren medebepalend voor de specificaties van een nieuwe generatie volautomaten. Bovendien werden door middel van intensieve marktanalyses ook de wensen van de gasten onderzocht. Aansluitend waren zeer uiteenlopende innovatieve ontwikkelingen nodig, om een model te kunnen presenteren dat in zijn klasse leidend is op het gebied van techniek en bediening.

Melitta® Cafina® XT6 in een Oogopslag! Strakke vormen, zilvertinten, zwart en wit. Het design van de Cafina® XT6 weerspiegelt zijn uiterst moderne techniek. Hierbij komt de hoge kwaliteit van de zorgvuldig geselecteerde materialen zoals de 3 mm dikke zijpanelen van aluminium of het robuuste touchscreen in industriële kwaliteit, dat direct op elke aanraking reageert.