Welkom in de koffiewereld van:

Melitta Professional Coffee Solutions

 

Melitta Professional Coffee Solutions is uw specialist voor uitmuntende koffievoorziening in de Out Of Home markt.
Wie wil, krijgt alles uit één hand: individueel advies en service ter plaatse, een speciaal op de horeca afgestemd, breed koffieassortiment, professionele koffiemachines, koffietoebehoren en onze eigen technische klantenservice 365 dagen per jaar.

Melitta Professional Coffee Solutions is de specialist voor de professionele koffievoorziening in de horeca.

De corebusiness is de productie en wereldwijde verkoop van filterkoffiemachines en volautomatische koffiemachines voor het bereiden van koffiespecialiteiten. Daarnaast beschikt Melitta Professional Coffee Solutions over een eigen, internationale klantenservice.

Melitta Professional Coffee Solutions biedt competent advies voor de juiste professionele koffiemachine en het juiste assortiment koffie, thee, cacao en aanvullende artikelen.

Financieringsconcepten op maat zijn voor ons even vanzelfsprekend als doelgroepgerichte marketingondersteuning voor horeca, catering of bakkerijen.

 

 

Koffievolautomaten:

 

Overal waar een professionele koffiebereiding op eenvoudige en betrouwbare wijze voor barista-kwaliteit in het kopje, het glas of de beker moet zorgen, is de eerste keuze: de koffievolautomaat Melitta®Cafina® XT-series!!!

 

 

XT4     XT5     XT6     XT7     XT8

 

 

Traditionele Espressomachines

&

koffiemolens:

 

De Cafina® Espressomachines met de nieuwste technologieën als Aroma Perfect, Barista-Latte Art Steam, Micro Zeef én Multi Coffee System bieden eenzelfde extractie en kwaliteit in iedere kop zonder te tampen en is zeer eenvoudig in gebruik zonder dat men over barista skills dient te beschikken.

 

Cafina Viva

Cafina Life

Cafina Life High Cup

Koffiemolen

 

 

Filterkoffie: