Melitta Passione

Productcode: F530-101 zilver
 3-5 days
579.00

Info of bestellen via contactpagina.

Geniet van versgezette koffie in een nieuw, compact formaat: de nieuwe Melitta® Passione® met het speciale Melitta® Best Aroma System.
 Verkoopsfolder Verkoopsfolder

Omschrijving:

Het compacte wonder voor vers koffiegenot

Geniet van versgezette koffie in een nieuw, compact formaat: de nieuwe Melitta® Passione® met het speciale Melitta® Best Aroma System.
Ook wat variatie betreft, maakt de Passione® indruk: met de handige Auto Cappuccinatore bereidt u in een handomdraai alle koffiespecialiteiten met melk.

 

  • De Aromasafe® dichting op het bonenreservoir zorgt ervoor dat de verschillende smaken en aroma's van de koffiebonen nog beter worden beschermd. Met de Bean to Cup-functie wordt alleen de nodige hoeveelheid koffiebonen gemalen. Vervolgens wordt onmiddellijk een kopje heerlijk verse koffie gezet.

  • De Caffeo® Passione® zet een nieuwe maatstaf op het gebied van compactheid. De kubusvorm is een lust voor het oog en is bovendien zo compact dat er wel overal een ideaal plaatsje voor te vinden is.

  • Het intuïtieve bedieningspaneel met geïntegreerd symbolendisplay is herleid tot de essentie en is heel gemakkelijk te gebruiken. Kies de kopjesgrootte met de drie voorgeprogrammeerde productknoppen (klein, middelgroot en groot).

  • De handige Auto Cappuccinatore staat garant voor perfect melkschuim. Maar hij doet meer dan dat: u kunt er ook water of melk mee opwarmen voor een heerlijk kopje chocolademelk of thee.

  • De uitloop van de CAFFEO® Passione® is traploos instelbaar en geschikt voor glazen en kopjes tot 13,5 cm hoog.

  • Met de Double Cup-modus kunt u twee kopjes van uw favoriete koffie ineens bereiden.

  • Er verschijnt automatisch een melding op het display van de Caffeo® Passione® als de machine moet worden gereinigd of ontkalkt. U kunt het reinigings- of ontkalkingsprogramma eenvoudig oproepen via het menu.

  • De zetgroep kan gemakkelijk worden gereinigd door deze uit de machine te nemen. Ook de binnenkant van de machine kan worden gereinigd.

  • Met de 0-watt-schakelaar kunt u uw Caffeo Barista® op elk moment gemakkelijk van het stroomnet scheiden. Daarnaast zorgen de programmeerbare energiespaarstand en de instelbare, automatische uitschakelfunctie voor een zuinig gebruik.

  • De Melitta Companion app bevat tips voor heerlijke momenten van puur koffiegenot en verschillende servicefuncties om het gebruik van uw machine gemakkelijker te maken. U vindt er informatie over perfecte koffie en stapsgewijze instructies om u door de onderhoudsprogramma's te loodsen. En dankzij de diagnosetool begrijpt u snel de functionele status van uw volautomatische koffiemachine.