Wilt u uw feest of bedrijfsevenement graag eens op een originele manier aanvullen? Dan zal u zeker scoren met één van de verschillende formules van “koffie op locatie” die MAGU u te bieden heeft. Wij serveren koffie op binnenlocatie met onze zelfgemaakte koffiebar voor kleine evenementen. Maar ook kunnen wij koffie serveren met onze koffietrailer, dewelke dan ook meer geschikt is voor grotere evenementen op een buitenlocatie. De MAGU koffietrailer is een prachtige mobiele espresso-bar in retro-stijl, die in samenwerking met Affomo Foodtrailers tot stand gekomen is. Een echte aanrader voor iedereen!!!

Met “MAGU koffie op locatie” bent u zeker van een aangename sfeer, een unieke beleving en uiteraard overheerlijke koffie. MAGU biedt een ruim assortiment aan: espresso, koffie en allerhande soorten koffie met verse melk zoals de populaire cappuccino en latte macchiato.

Wenst u meer informatie over onze verschillende formules? Contacteer ons dan vrijblijvend via info@magu.be of via ons contactformulier.