Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk Deluxe met extra CashBack van 50€

 3-5 days
€549.00 429.00

Info of bestellen via contactpagina.

Of u nu zin hebt in een uitstekende koffie met een fluweelzachte crema of een heerlijke latte macchiato met een laagje licht en luchtig melkschuim, dankzij de Solo®&
 Verkoopsfolder Verkoopsfolder
CashBack Melitta CashBack Melitta

Omschrijving:

Solo® & Perfect Milk combineert compacte vormgeving met hemels romig melkschuim. Of u nu zin hebt in een uitstekende koffie met een fluweelzachte crema of een heerlijke latte macchiato met een laagje licht en luchtig melkschuim, dankzij de Solo® & Perfect Milk is die in een handomdraai klaar.

 

 • Dankzij de handige Auto-Cappuccinatore is het kinderlijk eenvoudig om warme melk, warm water en natuurlijk luchtig melkschuim te bereiden. Stel de hoeveelheid handmatig in met de draaiknop en u geniet in een handomdraai van precies de hoeveelheid die u wenst.
 • De Solo® & Perfect Milk DeLuxe bekoort door zijn hoogwaardige, matglanzende design. Passend bij het design beschikt deze volautomatische espressomachine over een druprooster en een kopjesplateau uit roestvrij staal. Dankzij de speciale smering van het maalwerk en de geluidsarme pomp is de machine bovendien bijzonder stil in gebruik.
 • De Caffeo® Solo® neemt met een breedte van slechts 20 cm heel weinig plaats in, maar biedt toch voldoende ruimte voor hoogwaardige Melitta® technologie.
 • Afmetingen (hoogte x breedte x diepte): 32,5 cm x 20 cm x 45,5 cm
  Inhoud bakje voor gebruikte koffie: 8x
  Inhoud waterreservoir: 1,2 l
  Inhoud bonenreservoir: 125 g
 • Aroma Extraction System (A.E.S.) Voor maximaal koffiegenot is de Caffeo® Solo®voorzien van een voorbesprenkelingsfunctie: de versgemalen koffie wordt vóór de eigenlijke koffiebereiding bevochtigd met water, zodat de verschillende smaken in de koffie vrijkomen. Daarnaast zijn er ook drie instellingen voor de maalgraad en koffiesterkte, voor een optimale smaakervaring.
 • Het intuïtieve bedieningspaneel met geïntegreerd LED-display met symbolen is herleid tot de essentie en is heel gemakkelijk te gebruiken. Selecteer gewoon het overeenkomstige symbool om de koffiesterkte in te stellen of het ontkalkings- of reinigingsprogramma te starten. Bovendien is de Caffeo® Solo® voorzien van een 0-Watt-schakelaar, waarmee u de koffiemachine kunt loskoppelen van het stroomnet zonder dat uw persoonlijke instellingen verloren gaan.
 • De koffieuitloop is in hoogte verstelbaar tot 135 mm, voor één of twee kopjes, bekers of latte macchiato-glazen.
 • Maak met één druk op de knop twee kopjes koffie of espresso tegelijk.
 • De uitneembare zetgroep garandeert keer op keer perfect koffiegenot. De zetgroep kan gemakkelijk uit de koffiemachine worden genomen en onder stromend water worden afgespoeld. De binnenkant van de koffiemachine kan worden gereinigd met een vochtige doek. Verder laat de Caffeo® Solo® u automatisch weten wanneer de koffiemachine moet worden gereinigd en ontkalkt.
 • De Melitta Companion app bevat tips voor heerlijke momenten van puur koffiegenot en verschillende servicefuncties om het gebruik van uw machine gemakkelijker te maken. U vindt er informatie over perfecte koffie en stapsgewijze instructies om u door de onderhoudsprogramma's te loodsen. En dankzij de diagnosetool begrijpt u snel de functionele status van uw volautomatische koffiemachine.

 

 •